• Tarkasti kohdennettuja palveluita suoraan sinun tarpeeseesi

    Palvelut

On meillä hyvien kysymysten lisäksi paljon työkalujakin

Kulmakiviä tukemassa


Aina pelkkä hyvä työkalu ei riitä muutoksen aikaansaamiseksi ja kokonainen valmennusprosessi tuntuu yliampuvalta. Silloin kannattaa ottaa täsmävalinta suoraan tarpeeseen. Olemme käyttäneet vuosien saatossa paljon erilaisia työkaluja, mutta niistä muutama nousee ylitse muiden. Autamme sinua niiden käyttöönotossa.

Yksilöcoaching


”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa” – International Coaching Federation

Yksilöcoachingissa kysymys on siis tavoitteellisesta henkilökohtaisesta kehitysmatkasta, jolla saavutetaan merkittäviä ja pitkäkestoisia tuloksia. Coaching perustuu olemassa olevan ajattelun haastamiseen kysymysten ja oivalluttamisen kautta, ja se kirkastaa itsetuntemusta, kehittää ajattelu- ja toimintamalleja sekä tarjoaa työkalun muutoksen toteuttamiseen.

Kenelle

Johtajat, esimiehet, lähi-esimiehet, asiantuntijat ja organisaation avaintehtävissä toimivat henkilöt.

Coaching lähtee liikkeelle asiakkaan tavoitteiden ja kehitysteemojen asettamisesta, jossa mukana ovat valmentaja, valmennettava sekä usein organisaation edustaja.

Tyypillinen kesto yksilöcoachingille on 2-6 kk tavoitteista riippuen. Itse coaching-sessioita on tavallisesti 2 kertaa kuukaudessa, joiden välissä käsiteltyjä asioita viedään arkeen. Yhden session pituus on noin puolitoista tuntia. Lopuksi kolmikantatapaamisessa käydään vielä läpi miten tavoitteisiin päästiin.

Kysy tarkempia hintoja.

Topaasia-tiimitestit


Topaasia on Jussi Gallan ja Ville Hällin kehittämä menestyksekäs korttipeli, jolla on korvattu esimerkiksi kehityskeskusteluita. Peli perustuu dialogiin ja pöydälle pelattuihin kortteihin. Korttipakat sisältävät näkökulmia, joiden avulla tiimi löytää Topaasian. Käytössämme on neljä erilaista näkökulmaa tiimitestiin:

  1. Työyhteisö ja sen kulttuurin tutkiminen
  2. Projekti ja sen eri osa-alueet
  3. Lean ja tiimin ketterät toimintamallit
  4. Systeemiäly tiimissä (prototyyppi)

Topaasia-tiimitestiin kuuluu peluuttaja, pelisessio ja pelin jälkeen tiimille lähetettävä muistitaulu. Tiimitesti kestää noin 1,5 – 2 tuntia. Sen aikana selvitetään Topaasian ja dialogin avulla valitun korttipakan mukaisesti tärkeimmät kohteet. Session jälkeen tiimille lähetetään digitaalinen muistitaulu tulostettavaksi tiimitestin löydöksistä.

Tiimitestin hinta on 590e + alv.

Olen kiinnostunut palvelusta

Mahtavaa kuulla että olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä yhteystietosi tähän ja kuvaile omaa tilannettasi lyhyesti niin olemme sinuun piakkoin yhteyksissä!

Tarvitsen pikaisesti lisätietoa!

Jos haluat vastauksia erittäin nopeasti, niin jätä pelkkä puhelinnumerosi tähän. Soitamme sinulle vuorokauden kuluessa ja katsotaan tilannetta yhdessä!