• Tarkasti kohdennettuja palveluita suoraan sinun tarpeeseesi

  Palvelut

On meillä hyvien kysymysten lisäksi paljon työkalujakin

Kulmakiviä tukemassa


Aina pelkkä hyvä työkalu ei riitä muutoksen aikaansaamiseksi ja kokonainen valmennusprosessi tuntuu yliampuvalta. Silloin kannattaa ottaa täsmävalinta suoraan tarpeeseen. Olemme käyttäneet vuosien saatossa paljon erilaisia työkaluja, mutta niistä muutama nousee ylitse muiden. Autamme sinua niiden käyttöönotossa.

Yksilöcoaching


”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa” – International Coaching Federation

MCID Coaching on tavoitteellinen ja räätälöity esimiehen tai ammattilaisen henkilökohtainen kehitysmatka. Prosessin tuloksena saavutat merkittäviä ja pitkäkestoisia tuloksia ja sinulla on mahdollisuus nousta uudelle tasolle sinulle tärkeiden teemojen kohdalla. Vahva ja tuloksellinen kehitysmatka perustuu ajattelun haastamiseen kysymysten sekä oivalluttamisen kautta. Prosessin aikana teet rohkeita kokeiluja käytännössä.

Haasta itsesi parempaan!

Coaching on hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun halutaan:

 • kehittää omia ajattelu- ja toimintamalleja (vuorovaikutus, palautteenanto, ajanhallinta, sparraaminen, viestintä, päätöksenteko)
 • selkiyttää tulevaisuuden kuvaa
 • saada näkökulmaa ristiriitaisiin tilanteisiin
 • syttyä ja löytää uudelleen motivaatioita
 • kirkastaa omaa johtamisen filosofiaa
 • ottaa haltuun uutta roolia
 • viedä muutosprosessi onnistuneesti läpi
 • puntaroida työn kuvaa ja omaa jaksamista
 • tehdä työtä omien vahvuuksien kautta
 • synnyttää uutta johtamisen kulttuuria

Hinta alkaen 890e + alv / prosessi

Valmennusprosessi lähtee liikkeelle omien tavoitteiden ja kehitysteemojen asettamisesta. Prosessin kesto voi olla esimerkiksi kaksi kuukautta, sisältäen viisi coaching-sessioita sekä ennakko- ja välitehtäviä. Prosessi voidaan toteuttaa joko kasvotusten tai Skypen kautta ja valmentaja on tavoitettavissa myös kohtaamisten välillä. Tavoitekeskusteluun ja arviointikeskusteluun voidaan tarvittaessa liittää ns. kolmikantatapaaminen, jossa organisaation edustaja on myös paikalla.

Topaasia-tiimitestit


Topaasia on Jussi Gallan ja Ville Hällin kehittämä menestyksekäs korttipeli, jolla on korvattu esimerkiksi kehityskeskusteluita. Peli perustuu dialogiin ja pöydälle pelattuihin kortteihin. Korttipakat sisältävät näkökulmia, joiden avulla tiimi löytää Topaasian. Käytössämme on neljä erilaista näkökulmaa tiimitestiin:

 1. Työyhteisö ja sen kulttuurin tutkiminen
 2. Projekti ja sen eri osa-alueet
 3. Lean ja tiimin ketterät toimintamallit
 4. Systeemiäly tiimissä (prototyyppi)

Topaasia-tiimitestiin kuuluu peluuttaja, pelisessio ja pelin jälkeen tiimille lähetettävä muistitaulu. Tiimitesti kestää noin 1,5 – 2 tuntia. Sen aikana selvitetään Topaasian ja dialogin avulla valitun korttipakan mukaisesti tärkeimmät kohteet. Session jälkeen tiimille lähetetään digitaalinen muistitaulu tulostettavaksi tiimitestin löydöksistä.

Tiimitestin hinta on 590e + alv.

Olen kiinnostunut palvelusta

Mahtavaa kuulla että olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä yhteystietosi tähän ja kuvaile omaa tilannettasi lyhyesti niin olemme sinuun piakkoin yhteyksissä!

Tarvitsen pikaisesti lisätietoa!

Jos haluat vastauksia erittäin nopeasti, niin jätä pelkkä puhelinnumerosi tähän. Soitamme sinulle vuorokauden kuluessa ja katsotaan tilannetta yhdessä!