• Totuus on, että ilman prosessia mikään ei muutu

    Valmennukset

Joskus sitä vain tekee mieli pelastaa koko maailma

Avaimet maailman muuttamiseen


Isot muutokset vaativat isompia työkaluja, mutta sinulla on jo taskuissasi kaikki tarvittava. Tarvitset vain prosessin, jota johdetaan. Kun opit johtamaan prosesseja, osaat johtaa ihmisiä täältä nykyhetkestä kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Muutos on mahdollinen, ja sitä voi johtaa.

Master's Coaches


Master’s Coaches (ent. Mestarivalmentaja) on puolentoista vuoden pituinen valmennusohjelma johtajille, yrittäjille ja vastuunkantajille. Viiden kolmipäiväisen lähijakson aikana koet omakohtaisesti valmentamisen riemut ja haasteet erilaisten aiheiden ympärillä, sekä syvennyt myös omaan identiteettiisi ja juuri sinun omaan tapaasi johtaa.

Ohjelma toteutetaan valmennuksillisin metodein. Ei luentoja eikä tenttejä, vaan kokemuksellista oppimista.

Pituus: noin vuoden – puolitoista vuotta

Lähijaksojen teemat:

  1. Oppimisen johtaminen ja luovuus
  2. Johtamisen uusi normaali
  3. Asiakas innovaattoriksi
  4. Organisaation identiteetti
  5. Valmentajan identiteetti

Ryhmiä alkaa muutaman kerran vuodessa. Seuraavat alkavat ryhmät löydät kalenterista.

Ilman tutkintoa 2480 e sis. alv.

JET- tai TKEAT-tutkinnon kanssa 5208 e sis.alv.

Lisäksi kunkin lähijakson omat matka- ja majoituskulut, noin 120-140e. Tutkinto sisältää mahdollisuuden hakeutua oman työpaikan kautta oppisopimuskoulutukseen tai valtionosuusrahoitukseen.

Adapteri


Adapteri on jatko-ohjelma Master’s Coaches -valmennusohjelmalle. Sen tarkoituksena on juurruttaa (eng. adapt, lat. adaptare) aikaisemmassa valmennusohjelmassa opitut viitekehykset omaan organisaatioon. Muutosvastarinta erilaisissa ympäristöissä on usein valtava, mutta siihen on mahdollista vaikuttaa ja saada apua. Adapteriohjelma on itseasiassa organisaation sisäinen muutosprosessi, jonka tarkoituksena on synnyttää organisaation sisälle vakiintunut ja itseohjautuva toiminnanohjauskulttuuri.

Ohjelmaan on mahdollista mukauttaa erilaisia lisäpalveluita yksilösparrauksesta tiimitesteihin ja laajempiin valmennuksiin, mutta sen punaisena lankana kulkee MC-ohjelman käyneen henkilön sparraus ja tukeminen uuden toiminnanohjausjärjestelmän luomisessa. Tätä toteutetaan yksilösparrauksena sertifioidun MCID Pro -valmentajan kanssa ja kahdella lähijaksolla (yksi keväällä ja yksi syksyllä), joissa vertaillaan muiden Adapteriohjelmassa olevien organisaatioiden tilanteita ja ratkaisuja.

Vuoden pituisen ohjelman jälkeen organisaatioon on synnytetty sisäinen kulttuuri, jota ylläpidetään omilla sisäisillä toiminnoilla. Ulkoisia konsultteja tai muutosagentteja ei enää tarvita.

Hinta alkaen 3500e + alv.

Hinta sisältää yhden henkilön aktiivisen sparrauksen sekä kaksi lähijaksoa. Tämän lisäksi Adapteriohjelmaan räätälöidään kullekin organisaatiolle sisäisiä valmennusohjelmia, yksilösparrauksia tai MC-ohjelmaan osallistumisia tarpeiden mukaisesti.

Uskomme myös, että nuorissa on tulevaisuus. Ei millään pahalla aikuisia kohtaan, mutta nuoruuden mustavalkoisuudessa ja palavassa halussa muuttaa maailmaa piilee raakaa voimaa. Se on voimaa, joka asuntolainan, ensimmäisen lapsen ja vakituisen työn mukana jalostuu paljon tarkemmin kohdennetuksi voimaksi.

Mutta jospa antaisit raa’an voiman tehdä töitä, kun se vielä on raakaa.

Jokainen johtaa ja johtajaksi kasvetaan

Tiimiliideri


Jotta nuorista ei kasvaisi kyynisiä paskoja

do.experience


Olen kiinnostunut ohjelmasta

Mahtavaa kuulla että olet kiinnostunut ohjelmistamme. Jätä yhteystietosi tähän ja kuvaile omaa tilannettasi lyhyesti niin olemme sinuun piakkoin yhteyksissä!

Tarvitsen pikaisesti lisätietoa!

Jos haluat vastauksia erittäin nopeasti, niin jätä pelkkä puhelinnumerosi tähän. Soitamme sinulle vuorokauden kuluessa ja katsotaan tilannetta yhdessä!