• Kun hätä on suuri, apukin on lähellä

    Ensiapupalvelut

Yli 3000 valmennetun organisaation ja kymmenien vuosien kokemuksella

24 tunnin vasteaika


Sparrauspuhelu


Junnaavatko ajatuksesi paikallaan? Tuntuuko siltä että olet päätynyt umpikujaan haasteessasi? Etkö ole varma seuraavasta askeleesta?

Sparrauspuhelu on 30-45 minuuttinen puhelu, jonka aikana valmentaja sparraa sinua eteenpäin. Ei pitkiä odotusaikoja tai kalliita muutosprosesseja, vaan nopean toiminnan peilipintaa. Sinä puhut, kuvailet tilannetta ja tuntojasi, ja valmentaja sparraa, kyselee, ja haastaa sinua. Valmentaja toimii peilipintana, joka kohdistaa katseesi oikeisiin paikkoihin.

Tyytyväisyystakuu, eli jos valmentaja ei pysty auttamaan sinua eteenpäin niin maksamme rahasi takaisin anteeksipyynnön kera.

Kolmen sparrauspuhelun ostajalle neljäs sparrauspuhelu kaupantekijäisiksi!

Valmennusapuri


Miten johdat tiimisi muutosprosessin läpi? Onko oma työkalupakkisi kovin tyhjä? Miten saat ihmiset innostumaan organisaation suuresta visiosta?

Osta valmis valmennuspaketti juuri sinun kysymykseesi räätälöitynä. Valmennusapuri tarjoaa kolmen arkipäivän toimitusajalla valmennuspaketin, jolla pystyt johtamaan ja valmentamaan juuri sinun tiimiäsi eteenpäin.

Ostamisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse vuorokauden sisällä ja kartoitetaan tilanne tarkemmin. Vastauksen jälkeen saat kolmen arkipäivän sisällä valmiin valmennuspaketin kysymykseesi räätälöitynä.

Miksi juuri me voimme auttaa?


Dialogisuus


Meitä ei kiinnosta tuputtaa sinulle oikeita vastauksia. Toimintatapojemme ytimessä on dialogisuus, joka on yhdessä ajattelemisen taitoa. Takaamme että juuri sinä olet kaiken toiminnan keskiössä.

Nämäkin tuotteet on kehitetty yhteisessä dialogissa asiakkaiden kanssa. Dialogi ei ole meille vain kaunis sana, vaan välttämätön työkalu.

Valmentaminen


Valmentaminen on eri asia kuin konsultointi. Konsultti antaa vastauksia omasta asiantuntijuudestaan käsin. Meille sinä olet asiantuntija, ja siksi kysymme kysymyksiä joilla sinä löydät vastauksia. Emme ole lisäämässä tuskaa, vaan poistamassa sitä.

Valmentaja on ensisijaisesti ammattilainen valmentamisessa, ja siksi löydämme aina lopuksi vastauksen haasteeseesi yhdessä.

Kokemus


  • Yli 3000 valmennettua organisaatiota, yhteisöä ja yritystä.
  • Kymmenien vuosien kokemus valmentamisesta.
  • Satoja vedettyjä muutosprosesseja kymmenillä eri toimialoilla ja yhteisöissä.
  • Kestävä ja ihmiskeskeinen arvomaailma.

Intohimomme on nähdä muiden menestyvän – (MCID, 3. arvo)


Haluamme auttaa.

Ota yhteyttä


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.