• Master's Coaches

    Kaikki kaatuu johtamiseen

Astu sivuun ja anna tiimiläistesi johtaa

Valmennuksen teemat


Teema nro

1

Oppimisen johtaminen

Maailma muuttuu nopeasti. Kun puhutaan muutoksesta, niin keskeisintä on oppiminen. Tiimioppiminen nopeuttaa oppimisprosessia. Miten nopeutetaan ymmärtämistä, oppimista? Miten jokainen voi jakaa tietoa, jotta syntyisi yhteinen ymmärrys?

Teema nro.

2

Johtamisen uusi normaali

Johtaminen on murroksessa. Entä jos ei ole enää normaalia? Hierarkkisuus katoaa, johtamista odotetaan kaikilta, verkostomainen toiminta lisääntyy. Millaista johtajaa tämän keskellä tarvitaan? Vai tarvitaanko enää johtajia?

Teema nro.

3

Asiakas innovaattorina

Asiakas on organisaatiosi lähtökohta. Mikä on asiakkaan tuska? Mitä tapahtuu jos asiakas saisi olla osa tiimiä? Oletko koskaan kuunnellut asiakasta?

Teema nro.

4

Organisaation identiteetti

Brändi ei omista asiakkaita, vaan brändi on asiakkaan hallussa. Mikä on teidän organisaationne identiteetti? Mistä se löytyy? Miten se näkyy ulospäin ja käy vuoropuhelua eri ympäristöissä?

Teema nro.

5

Valmentavan johtajan identiteetti

Mitä tulee paikalle kun sinä tulet paikalle? Kuka olet? Missä sinun kuuluu olla? Tiedätkö mihin sinua ei ole kutsuttu?

Teema nro.

*

Uuden synnyttäminen

Kaikkia valmennuskertojen halki kulkee teema uuden luomisesta. Mistä löytyy teorioita? Miten teorioita yhdistetään ja sovelletaan teille sopivaksi? Mitä tapahtuu tämän valmennusprosessin jälkeen? Mitä uutta sinä lähdet luomaan?

Ydinajatukset


Valmentajuus
Rohkeat kokeilut
Ajattelun muutos
Verkosto

Master's Coaches -valmennus ilman tutkintoa

2480

Oppisopimuskoulutus

Mitä seuraavaksi?

Neljä askelta


Vaihe

01

Ota yhteyttä

Haluamme auttaa sinua. Jätä numerosi alta löytyvään kenttään. Saat meiltä apua niin valmennukseen liittyvissä kysymyksissä kuin tutkintoon hakeutumisen kanssa.

Vaihe

02

Päätösten aika

Päätä, haluatko tutkinnon vai riittääkö sinulle pelkkä valmennus. Jos haluat suorittaa tutkinnon, valitse oma kehittämistehtäväsi. Saat myös tähän apua meiltä. Jos suoritat vain valmennuksen, niin tämä on viimeinen vaihe ennen valmennuksen alkamista!

Vaihe

03

Työyhteisösi

Keskustele työnantajasi kanssa valmennuksen suorittamisesta ja mahdollisesta oppisopimuksesta. Esittele kehitystehtävä ja sopikaa yhdessä työpaikkaohjaajasta.

Vaihe

04

Oppisopimus

Ota yhteyttä oman paikkakuntasi oppisopimustoimistoon ohjeistuksen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä!

Kiinnostuitko? Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa!