• Vain sinua varten

    Yksilöcoaching

Selkiytä tulevaisuutta, sparraa ja hanki uutta näkökulmaa, puntaroi omaa työnkuvaa ja jaksamista

Ammatillisesti seuraavalle tasolle


”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa”
– International Coaching Federation

MCID Coaching on tavoitteellinen ja räätälöity esimiehen tai ammattilaisen henkilökohtainen kehitysmatka. Prosessin tuloksena saavutat merkittäviä ja pitkäkestoisia tuloksia ja sinulla on mahdollisuus nousta uudelle tasolle sinulle tärkeiden teemojen kohdalla. Vahva ja tuloksellinen kehitysmatka perustuu ajattelun haastamiseen kysymysten sekä oivalluttamisen kautta. Prosessin aikana teet rohkeita kokeiluja käytännössä.

Haasta itsesi parempaan!

Mistä on kyse käytännössä?

Valmennusprosessi lähtee liikkeelle omien tavoitteiden ja kehitysteemojen asettamisesta. Prosessin kesto voi olla esimerkiksi kaksi kuukautta, sisältäen viisi coaching-sessioita sekä ennakko- ja välitehtäviä. Prosessi voidaan toteuttaa joko kasvotusten tai Skypen kautta ja valmentaja on tavoitettavissa myös kohtaamisten välillä. Tavoitekeskusteluun ja arviointikeskusteluun voidaan tarvittaessa liittää ns. kolmikantatapaaminen, jossa organisaation edustaja on myös paikalla.

Hinta alkaen 890e + alv / prosessi

Petri Paakkari
Certified Business Coach

p. 050 324 0079
petri.paakkari@mcid.fi

Sanottua


Kysyttävää?

Jäikö jotain epäselväksi? Jätä yhteystietosi tähän ja avaa omaa tilannettasi niin olemme sinuun piakkoin yhteyksissä!

Tarvitsen pikaisesti lisätietoa!

Jos haluat vastauksia erittäin nopeasti, niin jätä pelkkä puhelinnumerosi tähän. Soitamme sinulle vuorokauden kuluessa ja katsotaan tilannetta yhdessä!