• Yhdessä mietitty on yhdessä omistettu

    Diagnoosipäivä

Onko organisaatiossasi muutospainetta? Etsittekö uusia alkuja?

Nykyaikaisessa organisaatiossa sukkuloimiseen sisältyy monta erilaista rajapintaa ja toimijaa. Miten selvää ja hyvin kommunikoitua on koko organisaatiota halkova nykytila? Tiedätkö tarkkaan missä organisaationne on ja minne se on menossa? Vai tuntuuko siltä, että yhteinen tahtotila ja tulevaisuus puuttuu?

Yksin on vaikea luoda sellaista tilannekuvaa, joka innostaisi kaikkia jäseniä yhtäaikaa. Miten saadaan jokainen laittamaan omat pelihousut jalkaan ja antamaan parhaansa yhteisen työn eteen? Jos yhteistä jaettua näkemystä ei ole, tehdään työtä joko palkan tai oman edun näkökulmasta. Tämä on kallein ja raskain tapa tehdä työtä, joka organisaation heikon sisäisen kulttuurin lisäksi heijastuu aina ulkopeliin eli asiakkaalle asti.

Asiakkaan kokemus syntyy sisäisestä kulttuurista ja yhteisestä tahtotilasta.

Diagnoosipäivä auttaa organisaatioita ja tiimejä, jotka ovat taitekohdissa tai muutospaineiden keskellä.

Valmennuksellisen päivän tuloksena te tunnistatte yhdessä keskeiset kehityskohteenne sekä kysymykset joihin on tartuttava. Samalla omistajuus ja sitoutuminen yhteistä työtä kohtaan kasvaa. Huomaamatta rakennatte myös keskinäistä luottamusta ja vuorovaikutustaitoja.

Päivä toteutetaan valmentavalla työotteella koko tiimiä tai ryhmää osallistaen. Paikalla on ammattivalmentaja, joka sparraa, haastaa ja laittaa teidän harmaat aivosolunne töihin. Vastaukset teidän organisaationne kipupisteisiin löytyvät teistä itsestänne. Ennen diagnoosipäivää voidaan tarvittaessa haastatella myös avainpelaajia tarkemman diagnoosin saamiseksi.

 

Jokohan se yksin puskeminen riittäisi?

Ei ole kyse meistä, vaan teidän tulevaisuudestanne

On teidän vuoronne loistaa


Hinnasto


Päivä toteutetaan valmentavalla työotteella koko tiimiä/ryhmää osallistaen. Diagnoosipäivää ennen voidaan tarvittaessa toteuttaa avainpelaajien henkilöhaastattelut. 

Hinta:

3250 € (+ alv) ilman henkilöhaastatteluita
5250 € (+ alv) sis. henkilöhaastattelut 8-10 kpl

Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme vuorokauden kuluessa!

Numeron jättäminen tähän ei velvoita mihinkään, ei edes vastaamaan. Puhelinnumeroa käytetään vain yhteen puheluun seuraavan vuorokauden kuluessa, eikä sitä tallenneta rekisteriin. Ensimmäisen puhelun aikana kartoitetaan mahdollisia skenaarioita, joista jatketaan jos niin halutaan.
Tai voidaan myös lämpimikseen jutella vain mukavia!

Yhteystietomme löydät täältä.